We gaan bijna van start!

14 september, 2022

Nog enkele dagen en dan barst het Control Room Event 2022 los! Wij zijn druk bezig met het opbouwen van alle oplossingen. Het belooft een spectaculair evenement te worden vol innovatieve oplossingen.

Programma

Het event duurt zes dagen lang. Iedere dag heeft zijn eigen thema en eigen programma. Meer dan 40 sprekers en 28 werkende oplossingen zijn te zien tijdens het event! Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Artificial Intelligence, BIG DATA, Workflowmanagement, Ergonomie, Virtual Reality, Hybride werken en Procesoptimalisatie. Bekijk het hele programma hier.

Praktische informatie

De locatie van het Control Room Event is INTER. Het adres is Ratio 1 in Duiven. Parkeren kan bij onze hoofdingang of aan de overkant van de weg. Daar is een grote parkeerplaats beschikbaar.

Aanmelden

Het event is alle dagen kosteloos te bezoeken. Dagelijks verzorgen wij een uitgebreide lunch en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. Benieuwd wat de Control Room Markt allemaal in petto heeft? Meld je dan snel aan via de onderstaande button. Het Control Room Event wordt maar eens in de twee jaar gegeven, zorg dus dat je er dit jaar bij bent!

Meld je hier aan