Vol trots presenteren wij het Control Room Event 2018 programma

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vormgeven van een inspirerend programma. Vol trots presenteren wij het Control Room Event programma vol seminars, keynote sprekers, workshops en de nieuwste ontwikkelingen uit de markt. Met het thema “How Smart is your Control Room” wordt tijdens het Control Room Event 2018 de nadruk gelegd op toekomstige innovaties gecombineerd met hedendaagse AV oplossingen. De sprekers zullen onderwerpen aansnijden als BIG Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, workflowmanagement, ergonomie, Cyber Security, Virtual Reality, As a Service Model en procesoptimalisatie. Bekijk het gehele programma op de officiële beurswebsite.

Keynotes

“Backstage Silicon Valley” door Techwatcher drs. Jorus Everaerd op dinsdag 10 en woensdag 11 april
“Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar als je lijn schept in de wirwar aan technologische ontwikkelingen om ons heen, wordt de richting opeens super duidelijk”. Techwatcher Jorus Everaerd leert je sneller te denken dan je concurrent, enthousiasmeert en roept op tot actie. Na een carrière bij grote corporates en als founder van een succesvolle start-up in huisautomatisering, besloot Jorus te gaan studeren aan het prestigieuze Singularity University in Silicon Valley. Nu deelt hij zijn kennis in een helder en inspirerend verhaal. Ideaal voor bedrijven die met verandering te maken hebben.

“Hackers! Do we shoot or do we hug?” door Ethical Hacker Edwin van Andel op donderdag 12 april
In deze interactieve en humoristische presentatie start Edwin van Andel met zijn definitie van security, gevolgd door de ‘echte’ definitie van hackers, hoe zij denken en werken en hoe ze vaak best bereid zijn te om te helpen, in plaats van alleen te slopen. Edwin gaat in op malware en cryptolockers, bug bounties en Responsible Disclosure, en laat successen en epic fails de revue passeren in het LAN, het internet en rondom Internet of Things. Op het eind gaat hij zelfs ‘berekenen’ hoe makkelijk het moet zijn om de online wereld veiliger te krijgen. En voor de oplettende toehoorders zijn er zelfs hacker-prijzen te winnen!

Uitgelichte seminars

“Artificial intelligence and human intuition: a future engagement” door Guy van Wijmeersch, Corporate Director Innovation and Design Thinking bij Barco.
“De reis naar integrale en intelligente bedrijfsvoering” door Ranko Stojakovic, Hoofd Network Operations Center bij Stedin.
“Van orakel tot big data analyses” door Kirsten Schreibers, Senior Human Factors Consultant bij Intergo.
“Human Factors: Interaction 4.0 (Human Factors tussen mens en slimme machine) door Erik Mulder, Senior Ergonoom bij Ergos.

Uitgelichte workshops
Workshop: Control Room As a Service door Roy van Diepen op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april
Workshop: Hardware KVM versus Software KVM de voor- en nadelen door Paco Erkens op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april
Workshop: Presentatie- en vergaderoplossingen door Wilco Venselaar op dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 april

Het Control Room Event is het grootste event in de BeNeLux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, projectmanagers, operators en beheerders bij elkaar komen. Het evenement vindt plaats van dinsdag 10 t/m vrijdag 13 april bij Inter Visual Systems aan de Ratio 1 in Duiven. Uitgebreide informatie over het Control Room Event is te vinden op de officiële beurswebsite. Aanmelden voor het event kan kosteloos via de registratiebutton op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *