Uitgebreide informatie over hét Control Room Event 2022

8 september, 2022

Een event dat je niet wilt missen, hét Control Room Event 2022. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Langzaam aan wordt INTER  omgetoverd tot een plek waar het 6 dagen lang, van 20 t/m 29 september, zal draaien om controle- en meldkamertechnologieën. Dit jaar met het thema Security in Control.

Laat je inspireren

Vanaf 20 september komen marktspecialisten, operators en control room beheerders weer samen om zich te laten informeren, inspireren, te netwerken en uiteraard kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien. Wat kun je allemaal verwachten?

Security in Control

Het thema van het Control Room Event deze editie is Security in Control. Het onderwerp veiligheid is de laatste jaren hot topic en ook in de controle- en meldkamerwereld is dit natuurlijk van groot belang. Of het nou gaat om een controlekamer in de medische wereld, de industrie of de mobiliteit; security speelt overal.

Veiligheid is een breed begrip. Zo staan we tijdens het Control Room Event stil bij fysieke veiligheid en veilig werken, maar ook bij de veiligheid van data en processen en het beschermen van systemen. Hoe voorkom je dat operators niet continu bij gevaarlijke machines hoeven te staan? En hoe bescherm je de systemen van jouw controlekamer tegen gevaren van buitenaf? Marktspecialisten en themasprekers vertellen je er alles over tijdens het Control Room Event.

Dagindeling

Het Control Room Event duurt dit jaar maar liefst 6 dagen en iedere dag heeft zijn eigen thema. Onze sprekers zijn hier uiteraard specifiek op uitgekozen en nemen je mee in de wereld waarin jij werkt om je met een hele boel inspiratie en kennis de dag te laten afsluiten. Bekijk hieronder de indeling van het event:

  • Dinsdag 20 september: Duitse markt
  • Woensdag 21 september: Openbare Orde & Veiligheid
  • Donderdag 22 september: Industrie en Utiliteit
  • Dinsdag 27 september:  Mobiliteit
  • Woensdag 28 september:  Medisch
  • Donderdag 29 september: Algemeen programma

Programma

Iedere dag is gevuld met een mooi programma vol workshops en seminars. Dit jaar hebben wij zelfs meer dan 40 sprekers! Tijdens het event spreken zij over interessante onderwerpen zoals Artificial Intelligence, BIG DATA, Workflowmanagement, Ergonomie, Virtual Reality, Hybride werken en Procesoptimalisatie. Keynote sprekers Don Eijndhoven, Erik Rutkens, Lucien Engelen en Carlo van de Weijer spreken over boeiende onderwerpen zoals Cyber Security, de toekomst van mobiliteit en innovaties in de zorg.

Naast de seminars verzorgen onze specialisten uiteenlopende workshops met onderwerpen als Werken met een clean desk in de control room, de mogelijkheden van geïntegreerde audiocommunicatie in de control room en CONPRO de methode waarmee je een control room creëert waar operators echt blij van worden!

Bekijk het volledige programma van het Control Room Event hier.

Oplossingen

Innovaties uit de markt worden getoond en de nieuwste oplossingen zijn aanwezig. Tijdens het event worden er 28 werkende oplossingen getoond. Tussen de workshops en seminars door is er tijd om deze oplossingen te bekijken en uit te proberen!

Meld je nu aan

Het event is alle dagen kosteloos te bezoeken en vindt plaats bij INTER in Duiven (Ratio 1, 6921 RW Duiven). Parkeren kan op de parkeerplaatsen aan de voorkant van het gebouw. Indien deze parkeerplaatsen vol zijn, kun je aan de overkant parkeren. Hier zijn ruim voldoende parkeetplaatsen.

Dagelijks verzorgen wij een uitgebreide lunch en sluiten we de dag af met een netwerkborrel. Benieuwd wat de Control Room Markt allemaal in petto heeft? Meld je dan snel aan via de onderstaande button. Het Control Room Event wordt maar eens in de twee jaar gegeven, zorg dus dat je er dit jaar bij bent!

Meld je hier aan