ir. Ing. Wim Oxenaar

ir. Ing. Wim Oxenaar

Eur.Erg. Ergonomie, Industrieel Ontwerper bij TotalFunction

Over de spreker
Wim Oxenaar heeft jarenlange ervaring op het gebied van ergonomie in 24/7 omgevingen. Wim is werkzaam voor Totalfunction. Hij is betrokken bij projecten op het gebied van project- en systeemergonomie en controlekamerprojecten in diverse markten waaronder process industry en utilities.

Over het bedrijf
Totalfunction uit Oosterbeek is een advies- en ontwerpbureau dat zich bezig houdt met het ontwerpen van controlekamers en HMI, alsmede het vermijden en voorkomen van aan ergonomie en gebruik gerelateerde problemen in controlekamers.

Totalfunction focust zich hierbij op de ergonomie vraagstukken en het geïntegreerd ontwerpen van werkplekken, omgevingen, technologieën en systemen. Met de jarenlange ervaring is men bovendien in staat deze aspecten tijdig in een project de juiste aandacht te geven, waardoor projecten efficiënt worden uitgevoerd en vaak voorkomende problemen voorkomen worden.

‘Van ‘Operations’ naar ‘Strategic & Intelligent Monitoring’

Auditorium

Control rooms en operators zullen sterk gaan veranderen, mede door het grote aantal lopende en ingrijpende technische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie, workflow automatisering, verdere technische automatisering, robotisering, onbemand bedrijf, remote control, SMART city, big data, Internet of Things, analytics etc. De vraag daarbij is vooral: hoe zal de Operator  zich gaan ontwikkelen? De Operator zal […]

Ergonomie
MEER LEZEN