Ronald van der Togt

Ronald van der Togt

Verandermanager, Organisatieontwikkelaar en Business Consultant bij vhp human performance

Over de spreker
Drs. Ronald van der Togt MBA is verandermanager, organisatieontwikkelaar en business consultant met meer dan twintig jaar ervaring bij non-profit organisaties. Hij is betrokken bij veiligheidsregio’s, gemeenten, provincies, rijksoverheid en zorginstellingen. Organisaties helpt hij met het duurzaam vergroten van hun veranderkracht. Dit verhoogt hun wendbaarheid zodat ze soepel blijven meebewegen met de veranderende omgeving.

Over het bedrijf
vhp human performance is een adviesbureau dat ruim 20 jaar bestaat. We hebben een enthousiast team met 24 professionals: ergonomen, industrieel ontwerpers, psychologen, organisatieadviseurs en gedragsveranderaars. Met een integrale en innovatieve blik kijken we naar mensen, werk, organisatie en technologie. We vertrekken vanuit de visie en strategie en vertalen deze naar het tactische niveau van de organisatie. Betrokken vanaf het eerste idee tot en met de succesvolle realisatie. We onderzoeken, adviseren, ontwerpen en ontwikkelen praktische oplossingen voor vaak lastige vraagstukken. Verbeteringen, transformaties en transities begeleiden we van A tot Z. Samen met klanten en partners bouwen we aan een organisatie en omgeving die klaar is voor de toekomst. Zo maken we mensen tot het hart van de toekomst. Het hart van een slimme en flexibele organisatie.

Betere informatiepositie door de creativiteit van mensen en de kracht van technologie

Auditorium

Er zijn veel partijen betrokken bij veiligheidsvraagstukken. Gemeenten, veiligheidsregio’s, OOV meldkamers, politie, ambulance e.d. spelen een belangrijke rol. Naast ieders persoonlijke kennis over de veiligheid is er steeds meer data vanuit verschillende bronnen versnippert beschikbaar. De behoefte aan een betere informatiepositie neemt verder toe. Er is een groeiende wens om alle veiligheidskennis en databronnen te […]

Security & Surveillance
MEER LEZEN