Fabian Prick

Fabian Prick

Fabian Prick is als Business Team Manager eindverantwoordelijk voor het Business Team Security & Intelligence en vanaf het eerste moment al betrokken bij het ontstaan van dit team. Fabian heeft een ruime ervaring bij diverse leveranciers binnen de Security, Politie & Defensie branche. Samen met zijn team richt Fabian zich op oplossingen om het informatiegestuurd optreden bij en tussen Defensie, Politie en overige veiligheidsinstanties en hulpdiensten te ondersteunen. Het team specialiseert zich daarbij in het integreren van complexe technologie├źn op het gebied van video, data transmissie, opslag en visualisatie tot een turn-key en eenvoudig bruikbare oplossing voor de eindgebruiker.

Over INTER

INTER biedt al 50 jaar professionele AV-oplossingen. Dit bestaansrecht is verdiend door constant te innoveren met passie voor techniek. Van ruim 80 medewerkers is meer dan de helft onderdeel van de technische organisatie, die zich bezighoudt met systeemontwerp, conceptontwikkeling, software engineering, installatie en service. Wij garanderen een hoge kwaliteit van producten en processen volgens de ISO 9001:2015 normering.

Onze vakbekwame medewerkers kenmerken zich door creativiteit in het bedenken van totaaloplossingen waarin beeld, geluid en automatisering samenkomen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke oplossing, die het gebruik maximaliseert en effici├źntie oplevert.