Save the Date – Control Room Event 2022

7 juni, 2022

Eindelijk is het zover. We mogen het van de daken schreeuwen: het Control Room Event 2022 gaat door! Het event bestaat dit jaar uit maar liefst zes dagen en vindt plaats tussen 20 en 29 september.

Het thema van het Control Room Event deze editie is Security in Control. Het onderwerp veiligheid is de laatste jaren hot topic en ook in de controle- en meldkamerwereld is dit natuurlijk van groot belang. Of het nou gaat om een controlekamer in de medische wereld, de industrie of de mobiliteit; security speelt overal.

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien. Daarnaast is er iedere dag een uitgebreid seminarprogramma met marktspecialisten en themasprekers.

Dagindeling

Het event vindt plaats op zes verschillende dagen tussen 20 en 29 september 2022 bij INTER in Duiven. Iedere dag heeft zijn eigen thema en eigen programma. Bekijk de dagthema’s hier rechts:

Week 38  

  • Dinsdag 20 september: Duitse markt
  • Woensdag 21 september: Openbare Orde & Veiligheid  
  • Donderdag 22 september: Industrie en Utiliteit

Week 39

  • Dinsdag 27 september:  Mobiliteit  
  • Woensdag 28 september:  Medisch  
  • Donderdag 29 september: Algemeen programma  

Save the date 

Binnenkort volgt er een uitgebreid dagprogramma en is aanmelden voor het Control Room Event mogelijk. Houd hiervoor onze website en LinkedInpagina in de gaten. We zien jou graag in september! Reserveer je bovenstaande data alvast in je agenda?