Revolutionaire noviteiten tijdens het Control Room Event 2018

Met het thema “How Smart is your Control Room” wordt tijdens het Control Room Event 2018 de nadruk gelegd op toekomstige innovaties gecombineerd met hedendaagse AV oplossingen. Tijdens het event worden verschillende control room-, presentatie- en vergaderoplossingen en de nieuwste visualisatietechnieken gedemonstreerd.

Revolutionaire control room oplossingen
Het Control Room Event is de ideale gelegenheid om kennis te maken met de laatste control room oplossingen. Er zijn live demo’s van onze eigen state-of-the-art oplossing TITAN. Deze oplossing wordt gepresenteerd in combinatie met OpSpace en U-Switch. OpSpace is de nieuwe operatorwerkplek oplossing die toegang geeft tot verschillende bronnen en applicaties door het creëren van één desktop-omgeving over meerdere beeldschermen. De U-Switch is geschikt voor het bedienen van diverse computers met meerdere displays met een keyboard en muis. Daarnaast kunt u onze nieuwste geïntegreerde oplossing ATLAS ervaren. Deze oplossing integreert alle relevante communicatie- en bedieningsapplicaties. ATLAS zal o.a. gepresenteerd worden met bronroutering voor het aansturen van hardware KVM. Bekijk daarnaast andere ontwikkelingen zoals Virtual Matrix, Transform N, Web Streaming Gateway, iDDS en iMAP 2.0.

Tijdens de workshop hardware KVM versus software KVM de voor- en nadelen demonstreert Paco Erkens de verschillende mogelijkheden die KVM oplossingen bieden. Deze interactieve workshop zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 april.

Optimale samenwerking met presentatie- en vergaderoplossingen
Tijdens het Control Room Event  worden de nieuwste presentatie- en vergaderoplossingen getoond zoals StudioCast (webcast oplossing), videoconference met de conference soundbar, roombooking, narrowcasting, interactieve touchtafel en een collaboration videowall met touch.

Tijdens de workshop presentatie- en vergaderoplossingen demonstreert Wilco Venselaar de verschillende presentatie- en vergaderoplossingen. Deze hands-on workshop zal plaatsvinden op 10, 11 en 12 april.

De nieuwste visualisatietechnieken
Visualisatie is een belangrijk aspect in en rondom de control room. De verschillende visualisatietechnieken worden uitgebreid gedemonstreerd tijdens het aankomende Control Room Event. Bekijk de nieuwste LCD Videowall oplossingen, waaronder de revolutionaire video wall oplossing UniSee, het indrukwekkende wallpaper OLED, de laser projectoren voor optimale kleurnauwkeurigheid, security IP decodermonitor met ingebouwde decoders, ergonomische werkplekmonitoren en een indoor LED wall met een pixel pitch van slechts 1.2 mm.Bekijk het complete overzicht met alle oplossingen die getoond worden tijdens het Control Room Event op de beurswebsite.

Het Control Room Event is het grootste event in de BeNeLux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Uitgebreide informatie over het Control Room Event is te vinden op de officiële beurswebsite. Aanmelden voor het event kan kosteloos via de registratiebutton op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *