Videomanagementsoftware (Milestone)

XProtect-videomanagementsoftware combineert alle puzzelstukjes van een videobewakingsinstallatie tot een perfecte oplossing die mensen en eigendommen beveiligt, vandaag de dag maar zeker ook in de toekomst.

De open-platformarchitectuur van XProtect heeft geleid tot een steeds groter wordende community van camerafabrikanten en softwareontwikkelaars, die allen integraties en uitbreidingen voor XProtect maken. Door uw eigen video-installatie op XProtect te bouwen, kunt u profiteren van deze community en de duizenden geïntegreerde oplossingen, zodat u extra waarde en functionaliteiten kunt toevoegen aan uw systeem.

Er zijn 5 varianten van XProtect beschikbaar, elk ontworpen voor verschillende segmenten en behoeften. Milestone Systems XProtect begint met een gratis pakket Essential+ dat geschikt is voor systemen tot acht camera’s. Ideaal om een basis mee te bouwen en ervaring op te doen met het open platform. Na Essential+ volgt Express+, een  stand-alone systeem tot 48 camera’s met uitgebreide functionaliteiten voor professionele kleine tot middengrote toepassingen. Professional+ biedt gebruikers een “onbeperkt” aantal camera connecties en gebruikers meer schaalbaarheid waarbij meerdere systemen gekoppeld kunnen worden voor uitbreidingen. Na Professional+ volgen onze “advanced” producten XProtect Expert en Xprotect Corporate. Deze paketten richten zich voornamelijk op schaalbaarheid, continuiteit, data, (cyber)veiligheid en privacy wat essentieel is in meldkamers. Tijdens het controlroom event toont Milestone systems hoe XProtect Corporate de basis vormt van een video gedreven controle-kamer met integraties naar Milestone Husky IVO hardware, Rapid Review AI video analytics, AI camera analytics. Met behulp van deze video technlogieën zullen Milestone vertegenwoordigers laten zien hoe deze technologieën ingezet kunnen worden in specifieke vertikale markten.

 

 

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan