Transform N (Barco)

De huidige control rooms zijn complexe en kritische omgevingen waar veel verschillende systemen met verschillende type video en databronnen bij elkaar komen en worden bestuurd. Steeds vaker bestaan control rooms uit meerdere ruimtes of locaties met een naastgelegen crisiscentra of een back-up en uitwijklocatie. In al deze locaties moet dezelfde informatie beschikbaar zijn en getoond kunnen worden. Bij het ontwerpen van een control room moet zodoende rekening worden gehouden met uitbreiding en schaalbaarheid van het visuali- satiesysteem.Efficiënte samenwerking en be- sluitvorming is alleen mogelijk als alle betrokkenen gemakkelijk en tijdig toegang hebben tot deze bronnen. In veel gevallen moet deze informatie zelfs toegankelijk zijn voor meerdere gebruikers tegelijkertijd.

Op basis van deze eisen van de markt heeft Barco het Transform N systeem ontwikkeld; een compleet nieuwe benadering van de visualisatiesystemen, waarbij het netwerk de ruggengraat wordt van de control room en waar flexibiliteit en uitbreidbaarheid de sleutel is.Bij Transform N worden bronnen, displays en videowalls aan een centraal netwerk gekoppeld waardoor het mogelijk is de informatie van alle bronnen overal te tonen, onafhankelijk van het soort bron, het formaat en de plaats waar de informatie wordt gegenereerd. Bij de Transform N wordt het netwerk de informatiesnelweg waar alle informatie, beeldmateriaal en gegevens worden verzameld, verspreid en gedeeld.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan