Titan (INTER)

De TITAN is de nieuwste State of the art operatorwerkplekoplossing, speciaal ontworpen voor een nette integratie van hardware van verschillende leveranciers. Het geeft operators een goed overzicht op de werkzaamheden. Dit geldt niet alleen voor de weergave van beelden of processen, maar ook voor de werkplek. De staat waarin de werkplek verkeert, is immers bepalend voor de productiviteit. Met TITAN creëert u een overzichtelijke, opgeruimde werkplek, waarbij alle apparatuur en de benodigde systemen geïntegreerd zijn. Hierdoor kunnen operators efficiënt en doelgericht werken

 

TITAN kenmerkt zich door zijn robuuste en compacte uitstraling. Ondanks dat het tafelblad slechts één meter diep is, heeft het eenzelfde werkoppervlakte als andere operatordesks. Maar neemt daardoor minder ruime in beslag. De desk is ontwikkeld met twee 4K monitoren voor optimale beeldkwaliteit. Hierdoor kunnen tot wel 8 bronnen op full HD resolutie getoond worden. Met Barco OpSpace is de operator zelfs in staat om zijn pixelspace in te delen met nog meer bronnen, zoals rechts op de afbeelding te zien is. De LED verlichting aan de onderzijde van de desk is aangebracht om alarmmeldingen en/of beschikbaarheid te visualiseren. Het tafelblad en de schermen zijn afzonderlijk in hoogte verstelbaar. Zo kan iedere operator de voor hem meest ideale configuratie kiezen. Hieronder een korte opsomming van de unieke eigenschappen van TITAN:

  • Ultieme ‘one pixel space’ oplossing
  • Compacte desk;
  • Voorzien van 4K monitoren;
  • Ontworpen voor een nette integratie van hardware;
  • Ingebouwde alarmvisualisatie;
  • Elektrisch in hoogte verstelbaar.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan