Svenstol 24h stoelen

Of het nu gaat om de brandweer, de politie, elektriciteitscentrales of grote industriële installaties – de menselijke factor speelt een beslissende rol in controlecentra. Concentratie op het computerscherm, werken in ploegendiensten en het aanzienlijk hogere aandeel van zittend werk in vergelijking met conventionele kantoren hebben invloed op de gezondheid en de prestaties.

De Svenstol 24h stoelen zijn 100% – van het 6-armige onderstel tot de 6-voudige hoofdsteun – voor deze speciale eisen ontwikkeld. U zit actiever en uw bloedsomloop verbetert. Tegelijkertijd kunt u zich heel goed ontspannen als u een korte pauze nodig heeft. Net als in een ergonomische autostoel, kunt u zo nodig meerdere uren zitten, zonder door vervelende spanning van uw werk te worden afgeleid. Bovendien zijn de stoelen geschikt voor wisselende gebruikers en de veel hogere belasting bij permanent gebruik.

 

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan