SMART workplace (WEYTEC)

WEYTEC verbetert het situationeel bewustzijn door incidenten vroegtijdig te detecteren en snellere en op maat gemaakte reacties te bieden.

De slimme werkplekaanpak van WEYTEC helpt operators van controlekamers om zich te concentreren op hun werk, niet op de technologie.

Omdat WEYTEC 40 jaar op de markt is en wereldwijd meer dan 50.000 operators heeft geïnstalleerd, staat het voor compromisloze kwaliteit gemaakt in Zwitserland. Op basis van het bestaande entiteits- en partnernetwerk is WEYTEC altijd beschikbaar voor zijn klanten en partners. De slimme werkplekoplossingen van WEYTEC beschermen de bedrijfskritische infrastructuur en openbare diensten.

Operators kunnen snel en effectief reageren op specifieke situaties of incidenten, complexe gegevens controleren en visualiseren en operationele uitdagingen overwinnen. WEYTEC zorgt voor workflowefficiëntie, gegevensbeveiliging, risicobeheer en empowerment van medewerkers naar een nieuw niveau. WEYTEC biedt de mogelijkheid om meerdere systemen die afkomstig zijn van verschillende netwerken naadloos te integreren in een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem voor operators, waardoor meerdere operators gemakkelijk gelijktijdig met meerdere en alle systemen kunnen communiceren. Het portfolio van WEYTEC-oplossingen biedt een schaalbaar en redundant hardwareplatform om elk systeem op een gemakkelijke en flexibele manier te integreren, visualiseren, positioneren en schalen.

In tegenstelling tot andere KVM- en op software gebaseerde oplossingen, is WETYEC software-onafhankelijk en schaalbaar door een veilig hardwareplatform van hoge kwaliteit dat in Zwitserland is ontwikkeld en geproduceerd. Het hardwareplatform WEYTEC Distribution Platform (WDP) is gebaseerd op een geïsoleerd standaardnetwerk. WDP maakt eenvoudige schaalbaarheid in de loop van de tijd mogelijk en verleent tegelijkertijd toegang tot elke bron op elke bestemming. Het zorgt voor een ‘galvanische’ scheiding van verschillende netwerken en systemen waarmee het verbinding maakt. Het kan vanaf elk punt met netwerktoegang worden bediend.

De WEYTEC-operatorinterface is gebaseerd op een toetsenbord- en muisbedieningsmodus met een geïntegreerd aanraakscherm. De bediening van de omgeving (toegang, kamerbediening) kan eenvoudig worden weergegeven op het aanraakscherm, zodat operators componenten van derden kunnen beheren zonder hun ruimte te verlaten.

De architectuur van WEYTEC brengt schaalbaarheid met zich mee en bevordert deze, zodat de oplossingsinfrastructuur dynamisch kan groeien in overeenstemming met toekomstige eisen. WEYTEC is volledig IP-gebaseerd, detecteert automatisch bronnen en apparaten en maakt gelijktijdige selectie van bronnen mogelijk. Het is duidelijk dat het meerdere gebruikers in staat stelt om meerdere bronnen tegelijk te beoordelen. Dit ingebed in een volledig redundante oplossingsomgeving die altijd 100% uptime garandeert.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan