SecureStream – Deel veilig inhoud buiten de controlekamer (Barco)

Barco’s SecureStream is een oplossing voor mediastreaming die het delen van inhoud vanuit de controlekamer met externe belanghebbenden (en vice versa) gemakkelijk en veilig maakt. Als aanvulling op Barco’s TransForm N en CMS controlekamer- en samenwerkingsproducten, maakt SecureStream gebruik van een zeer intuïtieve gebruikersinterface waarmee controlekameroperators video- of gegevensbronnen kunnen slepen en neerzetten in een kanaal dat kan worden gepusht naar fieldoperators of externe experts.

Vanuit het overzicht van beschikbare bronnen kunnen operators eenvoudig content naar een SecureStream-kanaal slepen en vervolgens de benodigde koppeling naar de ontvangers geven. De inhoud kan video, data of zelfs een CMS-perspectief zijn (een groep inhoud die logisch bij elkaar hoort). De externe eindgebruiker kan de webbrowser van zijn of haar persoonlijke mobiele apparaat gebruiken om de gedeelde inhoud te bekijken.

Toepassingen

  • Informatie delen van het centrale hoofdkantoor naar meerdere commandoposten op afstand
  • Informatie verstrekken aan verspreide vergaderruimten en crisisruimten
  • Het delen van noodinformatie tussen verschillende niveaus en met externe partners of instanties
  • Informatie delen van externe belanghebbenden en veldwerkers naar de controlekamer
  • Situatie-informatie verstrekken aan personeel in het veld
  • Experts op afstand raadplegen voor advies
  • ‘Dashboard’-informatie delen met managers die mobiele apparaten gebruiken

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan