PSIM Software (Entelec)

Wat is PSIM software?

Een psim-software (Physical Security Integration Management) is een platform dat alle beveiligings-, veiligheids- en comfortsystemen van een gebouw, multi-site gebied, locatie enz. integreert in één intuïtieve interface. Met deze software kunt u snelle beslissingen nemen terwijl u wordt geleid door vooraf geconfigureerde workflows en processen. In het veiligheidsbeheer van gebouwen is de psim-software het platform dat wordt gebruikt! Uw operators en managers zullen in de eerste plaats in staat zijn om alle systemen in uw infrastructuur te beheren, maar ook om incidenten te beheren die zich op elk moment kunnen voordoen, rapporten uit te voeren en nog veel meer. Een andere software wordt gebruikt, dat is de supervisor. Het is software die uw gebouw volledig en slechts één systeem beheert. Een van de belangrijkste verschillen tussen hypervisie en supervisie is dat een hypevisor alle systemen in uw gebouw beheert en verbindt, terwijl een supervisor alleen een specifiek systeem beheert. Enkele andere belangrijke bijzonderheden zijn handig om te weten!

Het gebruik van PSIM software
Steeds meer bedrijven begrijpen dat tijd kostbaar is en elke situatie die zich in een gebouw voordoet, moet snel worden opgelost.
Met een psim kan de gebruiker alle beveiligings-, veiligheids- en comfortsystemen integreren en aansluiten in een intuïtieve interface. Afhankelijk van de situatie wordt een alarm geactiveerd in het subsysteem (CCTV, branddetectie, HVAC enz.) en dit stelt de operator in staat om actie te ondernemen terwijl hij wordt begeleid door een procedure. het is mogelijk om dit voor alle subsystemen en gebouwen te implementeren. Zodra de situatie is opgelost, maakt de operator een rapport van de situaties om de prestaties van de subsystemen te bekijken.
Met Hypervision heeft de gebruiker een globaal zicht op het hele gebouw. Dit stelt het bedrijf in staat om de situaties te managen, de subsystemen te beheersen en rapportages met statistieken te maken. Dit zal op zijn beurt de veiligheid, veiligheid en comfort van de bedrijven efficiënter maken.

Hoe ziet onze Sky Walker PSIM software eruit?

PSIM wordt in principe weergegeven op 2 schermen. De eerste geeft gebruikers een globale visie op de infrastructuren. Op het tweede scherm kunnen operators situaties beheren. Met Entelec is het mogelijk om de interface naar wens aan te passen. U kunt steeds meer schermen toevoegen en elke interface van onze PSIM-software direct aanpassen.

Onze belangrijkste kracht is het maatwerk dat we aan elk van onze klanten bieden. U kunt de complete look en feel van de software bepalen, inclusief afbeeldingen, kleuren en lettertypen, zelfs in uw huisstijl. Bovendien zijn de pictogrammen aanpasbaar met de uitgebreide pictogrammenbibliotheek die door ons wordt geleverd. Het interne grafische team is ook in staat om op maat gemaakte en aangepaste pictogrammen te leveren die het beste bij uw behoeften passen.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan