Draco Multiviewer KVM Switch (IHSE)

De Draco Multiviewer is een KVM Switch en Multiviewer in één voor verschillende toepassingen zoals bijvoorbeeld de Luchtverkeersleiding of andere control room toepassingen waar gewerkt wordt met meerdere bronnen waar tussen geschakeld moet worden.

De Multiviewer heeft 2 versies Dualhead of Single head uitgevoerd voor de verschillende systemen die in de operatie gebruikt kunnen worden. De schermen kunnen vrij worden gerangschikt over de schermen die aan de multiviewer zitten en de muis beweegt vrij over de bronnen heen alsof het 1 systeem is waar op gewerkt wordt. Ideaal voor de operator.

Schakelen kan via toetsenbord combinaties of via API of een GPIO interface. Zo kunnen voorgeprogrammeerde presets worden opgeroepen voor gebruikersgemak.

Wegens de missie kritieke omgevingen waar deze multiviewer voor ontworpen is wordt hij standaard uitgerust met een reduntant power supply en sluit hij naadloos aan op de overige IHSE Apparatuur zoals Draco extenders en Matrix bronnen.

Tijdens het event zal er een demo worden gegeven door de experts van Intronics, dus loop zeker even bij ons langs. Tijden de workshop van Paco Erkens wordt onze oplossing ook behandeld. We zien u graag op het Control room event om meer informatie te verschaffen.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan