All-in-one LED-WALL (LG)

Alles-in-één LED-scherm
LG’s All-in-one Essential-serie is een 136-inch groot scherm dat wordt aangeboden als een All-in-one pakket inclusief een geïntegreerde controller. De All-in-one Essential-serie maakt een einde aan het vooroordeel dat LED-displays moeilijk en complex te installeren zijn en vereist geen controlleraansluitingen of moduleconfiguratie. Na een eenvoudig installatieproces hoeft u alleen maar het scherm aan te zetten met een afstandsbediening, zoals bij een thuis-tv.

Speciale accessoirekits
Het product wordt aangeboden met de flightcase die alle benodigde onderdelen bevat, inclusief de landschapsmuurbevestiging en gereedschappen voor de installatie. De gemotoriseerde standaard is als optie leverbaar, zodat u deze eenvoudig kunt plaatsen, afhankelijk van uw installatielocaties. Met deze standaard kunt u een hoogte van het scherm inclusief standaard instellen van 2,0m tot 2,5m.

Eenvoudige installatie
Het installatieproces van de All-in-one Essential-serie is zeer eenvoudig. Na het vastzetten van twee kasten die in de vluchtset zijn opgenomen, bevestigt u elke LED-displaymodule erop. Tot slot sluit u de voedingskabel aan. Deze probleemloze installatie bespaart tijd en arbeid, waardoor gebruikers het LED-scherm gemakkelijk kunnen bedienen.
* Het bevestigen van schroeven of het installeren van wandmontage/accessoires is extra nodig.

Snel onderhoud
In geval van een storing met betrekking tot de LED-module of de systeemkaart kan deze vanaf de voorzijde worden onderhouden. De LED-module kan eenvoudig worden losgemaakt met het bijgeleverde magnetische gereedschap en snel worden vervangen zonder bekabeling.

Eenvoudige stroomaansluiting
De LAEB-serie wordt bediend met een enkele of dubbele AC-kabel* zonder dat er een ingewikkelde stroomaansluiting nodig is en maakt een nette installatie mogelijk.
* Twee AC-kabels zijn nodig voor 110V AC

Werken in een vochtige omgeving
De All-in-one Essential-serie kan worden gebruikt in een omgeving met een relatieve vochtigheid van minder dan 90%*.
* Zonder condensatie

Energiebesparende stand-bymodus
Wanneer er gedurende een bepaalde tijd geen ingang met afstandsbediening is, gaat het scherm uit en gaan de onderdelen van het hoofdcircuit in de LED-kast naar een stand-bymodus. Dit leidt tot energiebesparing.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan