/

Het Control Room Event 2018 was een groots succes!

19 april, 2018

Van 10 t/m 13 april vond alweer de 6e editie van het Control Room Event plaats. Het event, wat georganiseerd is door Inter Visual Systems, heeft deze editie records gebroken. Meer dan 300 professionals bezochten de drukst bezochte editie uit de geschiedenis van het Control Room Event. Met het thema ‘How Smart is Your Control Room’ werden in de uiteenlopende seminars de nieuwste trends en ontwikkelingen gepresenteerd zoals kunstmatige intelligentie, BIG Data, Cyber Security, Workflow Management etc. die het mogelijk maken control rooms slimmer te maken.

Het programma van het Control Room Event is voor het eerst aangevuld met keynote sprekers en inspirerende workshops. Volle workshops en diepgaande dialogen waren het resultaat. De grote blikvangers tijdens het Control Room Event waren TITAN en ATLAS. De workshops TITAN: The Next Generation Control Room Desk en Hoe ATLAS workflowmanagement u helpt met het borgen van uw QHSE beleid trokken veel bezoekers. De editie die records brak had dagelijks een keynote spreker die het publiek ruim een uur wist te boeien met de onderwerpen Backstage Silicon Valley en “Hackers! Do we shoot or do we hug?”. Bekijk hieronder de aftermovie van het Control Room Event 2018.

Wij bedanken alle sprekers en bezoekers voor hun bezoek aan het Control Room Event! Graag tot ziens tijdens een volgend evenement van Inter Visual Systems!