Hardware KVM met virtuele componenten primeur tijdens het Control Room Event 2018

5 april, 2018

IHSE komt met een revolutionaire oplossing die het mogelijk maakt om virtuele bronnen in te koppelen binnen traditionele hardware KVM oplossingen. Vol trots presenteren wij tijdens het Control Room Event de Draco Vario Remote IP CPU.

De Draco vario Remote IP CPU omvat de functionaliteit van een Thin Client en een KVM-extender. Deze ruimtebesparende integratie is volledig compatibel met de bestaande Draco KVM oplossingen.

De IP-module biedt naadloze KVM-connectiviteit in IP-infrastructuur. Het ondersteunt RDP-, RemoteFX-, SSH- en VNC-protocollen. Andere protocollen zijn beschikbaar op aanvraag. Een enkele Remote IP-CPU kan tot 16 simultane sessies ondersteunen. Met behulp van het RDP- of RemoteFX-protocol biedt de Remote IP CPU KVM-toegang tot virtuele machines. Naast de KVM-signalen, kan ook audio en USB worden gerouteerd.

De KVM-infrastructuur voegt al haar flexibiliteit toe aan een RDP-sessie. Het kan nu door meerdere gebruikers worden gedeeld voor betere samenwerking en control room toepassingen, terwijl traditionele RDP-sessies niet kunnen worden gedeeld.