Unisee

Inter Visual Systems presenteert een volledige nieuwe revolutionaire video wall, Barco UniSee. Deze video wall bestaat uit een nieuwe generatie 55” bezel-less LCD displays en een innovatief easy servicing montagesysteem. Door het redesign en het optimaliseren van ieder component is de Barco UniSee niet alleen een stap vooruit in beeldkwaliteit, maar ook vooruit in betrouwbaarheid, installatietijd en snelle service mogelijkheden. De displays zijn standaard uitgevoerd met SenseX, Barco’s automatische real-time kleur en helderheid kalibratiesysteem, waardoor er altijd het hoogst haalbare in beeldbalans op de gehele display wall aanwezig is. Uniek is de technologie in het display die alle mogelijke variaties in helderheid vanuit het midden naar de randen tegengaat. Het resultaat is een ongekende perfectie in kleur, uniformiteit en beleving.

De NoGap technologie, waardoor er nagenoeg geen naden tussen de panelen zichtbaar zijn, maakt het mogelijk om content over meerdere displays te spreiden, zonder dat het beeld wordt verstoord door hinderlijke paneelranden (bezels). Voor een naadloze ophanging en ter bescherming van de displays, heeft Barco het unieke UniSee easy mounting systeem ontwikkeld. Revolutionair, omdat er gebruik gemaakt wordt van zwaartekracht voor het strak en automatisch uitlijnen van de displays. Zonder risico op mogelijke schade is het montagesysteem, door middel van een eenvoudige draaibeweging aan de onderzijde, per verticale rij van displays te unlocken. Door deze handeling schuiven de displays van de desbetreffende verticale rij automatisch uit de display wall en van elkaar, waardoor men snel een eenvoudig bij het gewenste display kan komen.  Door weer aan te draaien, positioneren de displays zich weer automatisch op de juiste plaats in de display wall, zonder weer opnieuw te hoeven worden uitgelijnd. Het modulaire montagesysteem is ook in de toekomst snel en eenvoudig uit te breiden.

Unieke kenmerken:

  • Revolutionaire, volledig herontworpen LCD videowall (op basis van feedback uit de markt)
  • Bezel-less LCD videowall
  • Langste levensduur in de markt
  • Hoogste kleur en helderheid uniformiteit, zowel binnen het display als ook over de gehele videowall
  • Nieuwe modulaire montagestructuur maakt een snelle en eenvoudige installatie, onderhoud en  upgrade van de videowall mogelijk