Conferencing sound bar

De Acendo Vibe Conferencing Soundbar is perfect geschikt voor professioneel gebruik. De combinatie tussen het moderne design en de hoge kwaliteit audio – en video Conferencing bieden Collaboration op hoog niveau.

De Acendo Vibe is uitgerust met het beste op audio gebied. De Vibe is hierdoor perfect geschikt voor video conferening, Hierbij hoort natuurlijk ook een hoogwaardige JBL microfoon, welke gebruik maakt van een geavanceerd algoritme waarbij elke stem in de ruimte duidelijke te horen is en achtergrond geluid gereduceerd wordt.

De Acendo Vibe heeft een ultra brede 120° camera waardoor iedereen in de ruimte en aan de tafel zichtbaar is. Dit is met name handig wanneer er gebruik wordt gemaakt van een kleine Huddle Space. De Acendo Vibe is een prachtig ontworpen audio conferencing sound bar met geluid van JBL en geïntegreerde connecties die nodig zijn in een professionele en moderne omgeving. Acendo Vibe ondersteunt de hoge standaarden van vandaag de dag.

De Acendo Vibe is beschikbaar in 3 verschillende kleuren, licht grijs, blauw en zwart, en heeft een eigentijds ontwerp. De Vibe past hierdoor in elke omgeving. De Acendo Vibe is een BYOD device en bevat HDMI, USB en Bluetooth aansluitingen. Daarnaast integreert de Vibe volledig met de Acendo Core voor een nog betere intuïtieve room collaboratie.

De Acendo Core zorgt voor een one-click Skype for Business meeting, document sharing, web browsing, room booking, USB aansluiting en nog veel meer, direct vanuit de meeting ruimte door middel van een additioneel touch scherm, keyboard of muis.