Control Room desk monitoren

Een belangrijk aspect in de controlekamer is het ergonomisch en zuinig gebruik van (24/7) monitoren. Door ergonomisch verantwoord gebruik van monitoren voorkomt u klachten bij de operator en voldoet u als werkgever bovendien aan de laatste Arbo-eisen. Daarnaast is zuinig gebruik gunstig voor het energieverbruik, wat weer een positief effect heeft op het milieu, de CO2-uistoot en de kosten van de onderneming.

Ook de kwaliteit van monitoren verbetert sterk. De laatste ontwikkelingen zijn: randen worden smaller en schermen worden groter met een resolutie die toeneemt. De contrastverhouding en helderheid verbeteren sterk, voor de operator moet dit eenvoudig in te stellen zijn, zodat deze altijd met de voor hem ideale configuratie werkt. Dit kan vaak door software die aangeleverd wordt door de leverancier. De bovengenoemde ontwikkelingen vinden we onder andere in de nieuwe EIZO EcoView-Serie monitoren.

Meld je aan

Het Control Room Event is het grootste event in de Benelux waar controle- en meldkamertechnologieën worden gepresenteerd en waarbij marktspecialisten, operators en control room beheerders bij elkaar komen. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

Meld je hier aan