5 redenen om het Control Room Event te bezoeken

3 augustus, 2022

Over iets minder dan twee maanden is het zover. Dan begint het Control Room Event 2022. Waarom jij daar echt bij wil zijn? Dat lees je hieronder!

EN WEEK LANG DEMO’S

Bekijk nieuwe en innovatieve control room oplossingen zoals TITAN, ATLAS powered by Voxtronic, OpSpace, smartTOUCH en diverse slimme softwareapplicaties. Lees hier meer over de oplossingen.

6 DAGEN VOL WORKSHOPS & SEMINARS

Bezoek van 20 t/m 29 september presentaties van themasprekers en marktspecialisten op het gebied van controle- en meldkamertechnologie. Benieuwd wie er allemaal speken tijdens het event? Check het hier. 

NETWERKEN MET EXPERTS

Marktspecialisten, operators en control room beheerders komen samen op het Control Room Event. Fabrikanten tonen tijdens het event de laatste ontwikkelingen, relaties krijgen de gelegenheid om te netwerken en INTER laat de nieuwste geïntegreerde toepassingen zien.

SECURITY IN CONTROL

Het thema van het Control Room Event deze editie is Security in Control. Het onderwerp veiligheid is de laatste jaren hot topic en ook in de controle- en meldkamerwereld is dit natuurlijk van groot belang. Of het nou gaat om een controlekamer in de medische wereld, de industrie of de mobiliteit; security speelt overal.  

Veiligheid is een breed begrip. Zo staan we tijdens het Control Room Event stil bij fysieke veiligheid en veilig werken, maar ook bij de veiligheid van data en processen en het beschermen van systemen. Hoe voorkom je dat operators niet continu bij gevaarlijke machines hoeven te staan? En hoe bescherm je de systemen van jouw controlekamer tegen gevaren van buitenaf? Marktspecialisten en themasprekers vertellen je er alles over tijdens het Control Room Event. 

GRATIS AANMELDEN

Het Control Room Event vindt plaats tussen 20 en 29 september in Duiven. Meld je hier gratis aan.