10 redenen waarom u het Control Room Event moet bezoeken!

22 maart, 2018

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Control Room Event 2018 snel nadert. Wij geven u 10 redenen waarom u het Control Room Event moet bezoeken!

1. Een zeer gevarieerd seminarprogramma met sprekers die onderwerpen aansnijden als BIG Data, Internet of Things, Artificial Intelligence, Workflowmanagement, Ergonomie, Cyber Security, Virtual Reality, As a Service en Procesoptimalisatie.

2. Deze editie zijn er twee Keynote sprekers toegevoegd aan het programma. Jorus Everaerds (Techwatcher) zal het seminar Backstage Silicon Valley verzorgen en Edwin van Andel (Ethical Hacker) zal het seminar “Hackers! Do we shoot or do we hug?” verzorgen.

3. Onze specialisten verzorgen uiteenlopende workshops met onderwerpen als Control Room As a Service, Hardware KVM versus Software KVM (de voor- en nadelen), Hoe ATLAS workflowmanagement u helpt met het borgen van uw QHSE beleid en Presentatie- en vergaderoplossingen.

4. PRIMEUR Een primeur aan de Nederlandse markt is de nieuwe LCD videowall Unisee met een innovatief montagesysteem en NoGap technologie. Andere baanbrekende visualisatietechnieken die wij tonen zijn een ultradunne OLED Wallpaper en een LED videowall met slechts 1.2 mm pixel pitch.

5. PRIMEUR Het Control Room Event is het event waar de nieuwste eigen ontwikkelingen van Inter Visual Systems getoond worden, waaronder StudioCast, TITAN en ATLAS. Met deze laatst genoemde oplossing kan op een intuïtieve wijze alle communicatie en bediening afgehandeld worden, ook workflowmanagement is mogelijk met deze oplossing.

6. PRIMEUR De nieuwste collaboration-, presentatie- en vergaderoplossingen worden gepresenteerd, waarmee het mogelijk is om op een interactieve wijze middels videocommunicatie samen te werken.

7. PRIMEUR Revolutionaire IP-CPU Module voor aansturing hardware KVM. Met deze module is het mogelijk om naast hardwarematige koppelingen van bijvoorbeeld PC’s, ook virtuele bronnen middels RDP te ontsluiten. De IP-CPU Module kan meerdere RDP sessies inkoppelen.

8. Maak kennis met experts en collega’s uit de markt! Tijdens de lunch en netwerkborrel is uitgebreid de gelegenheid om te netwerken.

9. Het Control Room Event 2018 is het event met de grootste verzameling aan control room- en audiovisuele oplossingen die u in de markt aantreft. Er worden meer dan 20 werkende oplossingen getoond!

10. Als bezoeker ontvangt u bij het verlaten van het Control Room Event een unieke gadget!

Hoog tijd voor een kennismaking of update op het welbekende Control Room Event, editie 2018. Meld u kosteloos aan via de officiële beurssite (www.controlroomevent.nl).