10 redenen om het Control Room Event 2022 te bezoeken

2 september, 2022

Over iets meer dan twee weken gaat het Control Room Event dan echt van start. Heb jij je al aangemeld voor het grootste Control Room Event van de Benelux? Weet jij waarom een bezoek aan het event nou écht de moeite waard is? Hieronder geven wij je 10 redenen:

1. Een zeer gevarieerd seminarprogramma met meer dan 30 sprekers! Tijdens het event spreken zij over interessante onderwerpen zoals Artificial Intelligence, BIG DATA, Workflowmanagement, Ergonomie, Cyber Security, Virtual Reality, Hybride werken en Procesoptimalisatie.

2. Dit jaar hebben wij maar liefst vier Key-Note sprekers! Niemand minder dan Don Eijndhoven, Erik Rutkens, Lucien Engelen en Carlo van de Weijer spreken over boeiende onderwerpen zoals Cyber Security, de toekomst van mobiliteit en innovaties in de zorg.

3. Onze specialisten verzorgen uiteenlopende workshops met onderwerpen als Werken met een clean desk in de control room, de mogelijkheden van geïntegreerde audiocommunicatie in de control room en CONPRO de methode waarmee je een control room creëert waar operators echt blij van worden!

4. De keuze is reuze! Het event is dit jaar grootster dan ooit en telt maar liefst zes dagen. Iedere dag heeft zijn eigen thema en we sluiten het event af met een algemene dag.

5. Na een dag vol presentaties en workshops sluiten we af met een gezellige borrel. Maak kennis met collega’s en experts uit de markt. Er is uitgebreid de tijd en de gelegenheid om te netwerken.

6. Het Control Room Event 2022 is het event met de grootste verzameling aan control room- en audiovisuele oplossingen die je in de markt aantreft. Er worden meer dan 28 werkende oplossingen getoond!

7. Het onderwerp deze editie is Security in Control. Diverse sprekers haken in op dit interessante onderwerp en geven zelfs live demonstraties. Hoe veilig is jouw control room?

8. We geven je een kijkje in de toekomst. Tal van innovaties worden getoond tijdens het event en de nieuwste oplossingen worden gedemonstreerd. Kom langs en laat je inspireren over wat de control room markt allemaal in petto heeft.

9. Aan het einde van de dag ga je naar huis met een te gekke goodybag vol gadgets!

10. We organiseren het event slechts eens in de twee jaar. Zorg dat je het niet mist. Meld je snel aan!

 

Het Control Room Event vindt plaats van 20 t/m 29 september bij INTER in Duiven. Wil jij hierbij zijn? Meld je snel aan!